Őszi intenzív mindfulness meditációs gyakorlónapok (ÚJ IDŐPONTOK!)

2022. október 16. - 2022. december 18.

Jelentkezés

Szeretettel várunk őszi közös gyakorlónapjainkra, ahol kis létszámú csoportban 5 órán át közösen gyakorolhatunk mindfulness alap meditációkat és haladó gyakorlatokat.

 

Miért fontosak az ilyen intenzív közös gyakorlások?

A mai ember leginkább otthon gyakorol meditációt. Az otthoni gyakorlás során kihívás lehet a motiváció fenntartása, illetve akadályokba ütközhetünk, amelyek megértése és túllépése egyedül sokszor nem lehetséges. Az egyedül végzett meditációknál sokszor a fejlődés azért is marad el, mert túl sokáig maradunk a komfort zónánkon belül, mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezve, mindig ugyanolyan testhelyzetben. Egy tanár abban segíthet, hogy észrevegyük, ha a meditációnk már nem az eredeti célját szolgálja és meg tudja mutatni, milyen irányba haladjunk tovább. 

 

Csoportos vezetés és egyéni tanítás egyben

Az intenzív közös alkalmak olyan fajta támogatást adhatnak, amelynek hatására az otthoni gyakorlásodban jelentkező akadályok könnyebben legyőzhetők és a fejlődés nem marad el. A csoportos vezetés mellett egyéni tanítás is folyik, így személyreszabott iránymutatást kaphatsz. 

 

Mi történik az 5 óra alatt?

Különböző mindfulness meditációkat (mozgás-séta-ülés) gyakorolunk közösen, csendben, tanári vezetéssel. Ez azt jelenti, hogy az 5 óra alatt még a szünetekben is csendben vagyunk, nem vesszük elő a telefonunkat, nem beszélgetünk. Ennek a célja, hogy csökkentsük a kívülről ható zajokat és zavartalanul tudjunk befelé figyelni. A meditációk ülő, fekvő helyzetben és mozgás közben történnek, a gyakorlások között több szünet van, úgy vannak a napok felépítve, hogy kezdők is biztonsággal részt tudjanak rajtuk venni. 

Különösen ajánlott azoknak, akik hosszabb elvonulásra szeretnének menni a jövőben.

 

Részletek

Helyszín: Sivananda Jógaközpont, Budapest, II. kerület, Szegfű u. 2.

Időpontok:

  1. szeptember 18. vasárnap 9:00-14:00 - fókuszban a horgony megtalálása - BETELT!
  2. október 16. vasárnap 9:00-14:00 - fókuszban a fájdalom - BETELT!
  3. ÚJ: október 22. szombat 9:00-14:00 - fókuszban a horgony megtalálása - BETELT!
  4. ÚJ: november 19. szombat 9:00-14:00 - fókuszban a fájdalom
  5. november 20. vasárnap 9:00-14:00 - fókuszban a szerető kedvesség, ön-együttérzés - BETELT!
  6. ÚJ: december 4. vasárnap 9:00-14:00 - fókuszban a szerető kedvesség, ön-együttérzés
  7. december 18. vasárnap 9:00-14:00 - fókuszban a kapcsolódás - BETELT!

 

Minden órán várható egyéni gyakorlás ülve / fekve és mozgásban, meditáció a természetben, és a szerető kedvesség gyakorlása,  illetve a decemberi alkalmon közös, páros gyakorlások is várhatók.

Részvételi díj: 4000 Ft / fő / alkalom, amit jelentkezéskor kell megfizetni a következő számlaszámra: Slow Products Kft. 16200106-11569624 (MagNet Bank)

Ha nem tudod ezt a díjat megengedni magadnak, de jönnél, akkor is nyugodtan add le a jelentkezésedet és írj a nelli@slowtime.hu-ra.

Lemondási feltételek: 1 héttel az esemény előtt díjmentes, utána nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, betegség, váratlan esemény miatt sem. 

 

A gyakorlásokat vezeti: Krajcsó Nelli

A SlowTime alapítója, mindfulness meditációs tréner. 2016 óta vezet Mindfulness Alapú Stresszcsökkentés tréningeket cégek és magáncsoportok számára, magyar és angol nyelven. Csaknem ezer embernek tanította már meg a mindfulness meditáció alapjait. További bemutatkozás ››

 

Visszajelzések a résztvevőktől:

Mindig feltöltenek a Nellis meditációk és a személyiséged is nagyon megnyugtató és stabil, biztonságot adsz a zűrös hétköznapokban. - Ági

"Nelli mindfulness tanfolyama olyan magokat ültetett el bennem, amelyek csak pár év múlva csíráztak ki, viszont utána rohamosan átalakították az életem. Megtanultam jelen lenni a pillanatban, átélni a szép és a nehezebb pillanatokat, és végre látom, hogy van választásom, cselekedhetek úgy, ahogyan én döntök, mert bölcsebben rálátok az életemre. Nelli minden közös gyakorlás alkalmával pont olyan visszajelzéseket ad nekem, amikre akkor szükségem van, és segít a továbbhaladásban, ráérez, hogy kinek mire van éppen szüksége, mi segítene. Bölcs és szeretetteljes, és mindig hálás leszek neki, amiért elindított ezen az úton. :)" - Livi

"A megszokott támogató, megtartó környezetben telt a közös meditáció. Sokat segített az aktuálisan megelt nehéz érzelmek felismerésében. Köszönöm, hogy vagy és elérhetővé teszed ezeket az alkalmakat számunkra!" - Anett

"Igazi feltöltődés és utazás volt egyben nekem ez a közös, csendes gyakorlás. Órákra sikerült lecsendesíteni a folyamatosan kavargó gondolatokat, sikerült kicsit kikapcsolni az agyalást. Ma reggel könnyebben sikerült elfogadnom, hogy pont ma el-elszökdösik a figyelmem, nehezemre esett 10 percet nyugodtan ülni. Köszönöm a vasárnapot, ha sikerül még így fél hétvégi napot ellógnom otthonról, biztos megyek ilyen közös gyakorlásra!" - Adri

Jelentkezés


© SlowTime 2022
Hírlevél

© SlowTime 2022